My Favorite Reason To Lose Sleep ♥

My Favorite Reason To Lose Sleep ♥

maanantai 21. lokakuuta 2013

36+1 ♥ kahvitteluja ja valmistautumista :)

On se välillä mukava huomata että näin kun viimesillään raskaana keikkuu ja energiat on aika vähissä, ystäviä eksyy välillä meillekkin päin :) toki, kahvittelua tapahtuu vuoroin ja toisin.

Eilen me käytiin markon kanssa yhteisten ystävien luona kahvilla :) Moikkaamassa kavereita ja niiden pikku prinssiä :) Tai eihän se enää niin pienikään ole, mut 'mun' 9 kuukautinen vaava :3 Pikkunen oli nyt oppinu konttaamaan ja mulla oli kova duuni pysyä tän mahani kanssa sen perässä :) Noi pennut kasvaa kyllä ihan liian nopeesti :) Kyllä se aina sydäntä lämmittää nähä noita pikkusia. Nyt vähän kuvia siis mun elämien miehistä <3

Roki & Marko ♥ 






Tänään olikin sitten kiva, kun eilisen reissun jälkeen oli ihan kuollut olo, tuli porukkaa meilleppäin kahville :)
Kävi tulevan vauvan tuleva sylikummi Ronja, Julia, ja eiliset ystävyksen Sanja ja Teemu, sekä tottakai pikku Roki (josta siis kuvat ylhäällä) :) Tässä me temmellettiin ensin Rokin kanssa ja juotiin sitä kahvia, mut sitten meni pikkunen päiväunille ja me ruvettiin pelailee korttia :) Ihana kerranki tehä jotain muuta kun tuijottaa tietokoneenn näyttöä koko päivän :)


Ronja & Marko :)

(marko &) Julia :)

+ Julia toi mulle ihanan lahjan :_D 
Kuulemma vaivalla teki mua varten :D 
Mun mahan koo'sta selvästi pilaillaan :D


Sitten mähän unohdin mainita, että mehän eilen aamulla viikon 36 kunniaksi pakkailtiin sairaalakassia :) Herranjumala että tuli tavaraa mukaan ja tuntuu et viel puolet puuttuukin :) Tollaset niinku hiusharja ja hammasharja mitä nyt vielä tarvii, mut sit puuttuu niinku viel naposteltavaa ja tollasta. Paljon tarvii kamaa mukaan oikeesti parin päivän takii? Aika hullun tuntunen määrä mutta vissiin ihan tarpeellisia juttuja :)
Me pakkailtiin tän Vau.fi artikkelin: "Mitä mukaan sairaalakassiin?" mukaan :)


Mutta tässäpä tälläkertaa :) H hetkeä odotellessa :)

Ps. Käykää ihmeessä myös tykkäilemässä blogin facebook sivustosta johon päivitykset tulee nopeasti heti näkyviin :) Toki risut ja ruusut voi jättää kommentilla tännekkin ! :) Kiitän :):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti